Bubbles mosoda

Ódry Színpad

Az Ódry Színpad a Színház- és Filmművészeti Egyetem saját színháza, a színész és színházrendező szakos hallgatók gyakorló műhelye, ahol a nagyközönség és a szakmai nyilvánosság először találkozhat színészi alakításaikkal, rendezéseikkel. Az Ódry Színpadon évadonként 20-25 új bemutató látható, de műsoron tartunk a megelőző évadban készült egy-egy előadást is.

NaN-art Rajztanoda és Grafikai Műhely

Rajziskola, klasszikus grafikai műhely, szellemi műhely, műterem, és szalon egyben, két képzőművész vezetésével. A NaN-art Rajztanoda és Grafikai Műhely 2010-ben azzal az igénnyel jött létre, hogy alakuljon ki egy olyan Hely, ahol az emberi és szakmai értékek megőrzése, felmutatása és fejlesztése folyik, az alapítók (Nádas Alexandra és Nagy Gábor) szándéka szerint. Ez a Hely, immár tizedik éve (a harmadik helyszínen bár, de) működik, és minden igyekezetünkkel próbáljuk a legjobb minőségben, a legmagasabb színvonalon tovább működtetni és fejleszteni.

Rákócity

Rákócity - ex BRFK Galeri, kerületi kísérletező klub.

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár a főváros legnagyobb közművelődési intézményeként – a lakosság több mint 12%-ának közvetlen szolgáltatója, jelentős kulturális értékek őrzője és közvetítője – feladatának és felelősségének tekinti, hogy a kor kihívásaira fejlesztési stratégiájának kidolgozásával, szolgáltatási feladatainak újrafogalmazásával válaszoljon. A 2002-ben elkészült fejlesztési terv lényege a tagkönyvtárak szolgáltatásainak jobb összehangolása, erőforrásainak célszerű hasznosítása. http://www.fszek.hu

Gutentag, Gutenberg!

Our beloved creative office, Gutentag, Gutenberg is an independent co-working space that is available to rent! About the location: This wonderful shared office space is located at Gutenberg tér, in the heart chakra of district VIII. Transportation: The building is opposite Rákóczi tér metro and tram stop. Also a 5 minute walk from Blaha Lujza tér.