Molnár Ani Galéria

A 2009-ben alapított Molnár Ani Galéria kurátori koncepció alapján szervezett egyéni és csoportos kiállításain Magyarországon és külföldön egyaránt a magyar és kelet-európai kortárs művészet bemutatására fókuszál. Nyitott a művészi kifejezés legkülönbözőbb médiumaira, rendszeresen szerepel rangos nemzetközi vásárokon, szoros kapcsolatot épített ki a külföldi művészeti szcénával.

TOBE Gallery

A TOBE Gallery fókuszában a kortárs fotográfia és a kollázsművészet áll. A galéria 2013 októberében Opitz Tomas és Puskás Bea által nyílt meg azzal a céllal, hogy teret adjon olyan ibero-amerikai és hazai kortárs alkotók munkáinak bemutatására, akikben a magas művészi minőségre való törekvés kísérletező kedvvel párosul. Már a kezdetektől egy egyedi, megkülönböztethető profil kialakítására törekedett a galéria, így gyorsan meghatározó platformmá fejlődött a magyar fotográfusok számára is. A galéria által képviselt alkotók között elismert és feltörekvő művészek egyaránt megtalálhatóak.

Bródy Room

Húsz négyzetméter, hússzor ennyi izgalmas sztori, számos műtárgy, valamint egy galerista, aki megeleveníti az alkotásokban rejlő lenyűgöző történeteket az érdeklődők előtt. A Vadász Ildikó vezette Bródy Room pont olyan, mint mindenki kedvenc nappalija: itt jól megférnek egymás mellett a kortársak, a klasszikus modernek, a nagyi fotói vagy a figyelemre méltó iparművészeti alkotások.